23 грудня 2013 р.

                                   Підсумки рейду перевірки стану підручників.
       Як часто ми не усвідомлюємо справжньої ціни і вартості книг, з яких черпаємо наснагу до праці і творчості. Тому ж не дарма гімназія продовжує акцію "Живи, Книго!"Розроблені і реалізуються заходи щодо проведення гімназійного конкурсу-огляду на краще збереження учбової книги. В класах організовано роботу постів бережливих, створені "екрани збереження підручників", де раз на місяць виставляються оцінки за стан підручників кожному учню і з якими  можуть ознайомитися батьки під час батьківських зборів.
        За результатами проведеного рейду, що відбувся на початку грудня, за показниками найкращими виявились учні початкової школи. Особливо хочеться відзначити роботу класних керівників і учнівського активу таких класів: 2-А, 2-Б, 2-В, 2-Г, 3-В, 4-А, 4-Б, 4-В. Дякуємо класним керівникам 1-х класів за виховання в учнів бережливого ставлення до книг.
       Безвідповідально віднеслися до одержаних нових підручників учні 5-х та 11-х класів у яких на 10% відсутні обгортки. Найбільше зауважень отримали учні 7-х класів. Ми сподіваємось, що найближчим часом гімназисти виправлять своє відношення до книг.

Немає коментарів:

Дописати коментар