8 грудня 2015 р.

Виховуємо патріотів
Історія будь-якого народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. У такий час живемо й ми - у час найскладніших випробувань для нашої країни, коли кожен із нас повинен дати відповідь, чи є він патріотом своєї Батьківщини та який зміст вкладає в це слово – патріот.
Тому саме зараз пріоритетом є національно-патріотичне виховання любові до Батьківщини, формування особистості, що відчуває себе часткою народу, єдність із його корінням, традиціями, історією, його минулим, сьогоденням та майбутнім.
Для досягнення цієї мети управлінням освіти і науки обласної державної адміністрації спільно з управлінням культури обласної державної адміністрації було проведено обласний інтелектуальний турнір «Ігри патріотів Херсонщини», в рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Виховуємо громадянина – патріота України».
У заключному етапі цього конкурсу, який відбувся 19 листопада 2015 року, учениця 6(10)-Б класу Марія Цимбал виборола ІІ місце та нагороджена дипломом та цінним подарунком.
Любов до Батьківщини завжди починається з родини, знання її історії, шанування предків, збереження сімейних цінностей.
І тому, Указом Президента України «Про заходи у зв'язку з відзначенням 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій вітчизняній війні 1941-1945 років»  разом з Українською асоціацією працівників бібліотек для дітей, Національною бібліотекою України для дітей під патронатом Міністерства культури України за підтримки Державної служби України у справах ветеранів та учасників АТО, Української спілки ветеранів Афганістану, Українського благодійного фонду пошуку «Пам’ять», Національного видавництва дитячої літератури «Веселка» проводивься сімейний конкурс «Книга пам’яті мого роду», у якому взяв участь і учень 6(10)-Б класу Прохоров Павло.
4 листопада 2015 року в Національній бібліотеці України для дітей відбулося підведення підсумків цього конкурсу, за результатами яких Павло посів І місце в номінації «Відеокнига».

Поздоровляємо переможців!


Немає коментарів:

Дописати коментар