28 квітня 2016 р.




Дзвони Чорнобиля
В історії нашого багатостраждального народу  чимало скорботних дат, спогад про які пронизує серце гострим болем. Одна з них — 26 квітня 1986 року, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху.
Чорнобиль і досі є для нас незагоєною раною.
Ця трагедія вважається найжахливішою катастрофою в історії людства. Жодна статистика не скаже, скільки людських доль понівечено чорнобильським смерчем, скільки ще ліквідаторів «дотлівають» у різних лікарнях, скільки їх уже відійшло у ВІЧНІСТЬ.
30 років минуло з дня Чорнобильської трагедії, але юне покоління шанує й пам’ятає тих, хто ціною свого життя зупинив руйнівну силу некерованого мирного атома.
У дні пам’яті Чорнобильської катастрофи 27 квітня 2016 року на базі гімназійної бібліотеки відбулася зустріч учнів 9-х класів з ліквідатором Чорнобильської аварії Нестеровим Борисом Олександровичем. Учні уважно слухали розповідь героя, усвідомлюючи тяжкі наслідки події, що сталася багато років тому.
Ми низько схиляємо голови перед їхнім подвигом і з особливим почуттям вшановуємо їх! Велика подяка і низький доземний уклін! Нехай будуть вдячні та уважні люди до них щодня, щохвилини, завжди!

Немає коментарів:

Дописати коментар